Dinsdag markt doetinchem

Weekmarkt Doetinchem 8:00 – 13:00

Dinsdag markt Doetinchem

Ontdek de heerlijke wereld van Rozmarin op de dinsdagmarkt in Doetinchem! Laat je betoveren door onze unieke selectie theeën, van krachtige zwarte tot subtiele groene varianten. Kom langs, proef, en maak van elke dinsdag een bijzonder theemoment. Rozmarin, waar smaak en gezelligheid samenkomen op de markt in Doetinchem!

De markt is elke dinsdag van 8.00 tot 13.00 uur. De marktkraam van Rozmarin Kruiden en Thee is te vinden tegenover het kantoor van de Gelderlander en ING 

De dinsdagmarkt in Doetinchem: een ware beleving

Elke dinsdagmorgen bruist het centrum van Doetinchem van leven. De gezellige weekmarkt, met zijn kraampjes vol verse producten, kleurrijke stoffen en ambachtelijke lekkernijen, trekt dan ook veel bezoekers uit de omgeving.

Een paradijs voor foodies

Voor de fijnproevers is de dinsdagmarkt een waar paradijs. De geur van verse groenten en fruit vult de lucht, terwijl je langs kraampjes met exotische kruiden, ambachtelijke kazen en heerlijke noten kunt struinen. Liever een kopje thee? De marktkraam van Rozmarin met zijn uitgebreide assortiment theeën uit alle hoeken van de wereld helpt je graag de perfecte blend te vinden.

Verse groenten en fruit

Op de markt vind je een gevarieerd aanbod aan verse groenten en fruit. Rechtstreeks van de boer, dus gegarandeerd van de beste kwaliteit. De aanbiedingen wisselen per week, dus je kunt altijd weer nieuwe producten ontdekken.

Stoffen markt

Ben je een creatieve duizendpoot? Dan is de stoffenmarkt zeker een bezoekje waard. Hier vind je een grote keuze aan stoffen in alle kleuren, prints en materialen. Perfect voor het maken van kleding, tassen, kussens of andere creatieve projecten.

Een gezellige sfeer

De dinsdagmarkt is niet alleen een plek om te kopen en te verkopen, maar ook om te ontmoeten en te socializen. Onder het genot van een kopje koffie of thee kun je bijkletsen met vrienden en buren, of nieuwe mensen ontmoeten.

De markt in Doetinchem: een must-visit

Kortom, de dinsdagmarkt in Doetinchem is een echte aanrader. Of je nu op zoek bent naar verse producten, unieke stoffen of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer, op deze markt vind je voor ieder wat wils.

Tip: Kom op tijd