nieuws

Verpakkingsvrij winkelen

Onze kruiden, thee en curiosa lenen zich uitstekend om verpakkingsvrij mee te nemen. Omdat een verpakking slechts een vervoermiddel is – die eenmaal thuis hoogstwaarschijnlijk in de prullenbak belandt – moedigen wij verpakkingsvrij winkelen aan. Op onze winkeldeuren vind je dan ook de ‘neem-gerust-je-eigenverpakking-mee-raamsticker’ van Zero Waste Nederland.

Verpakkingsvrij Winkelen

Verpakkingsvrij winkelen

Verpakkingsvrij winkelen bij Rozmarin in Doetinchem

Wil je verpakkingsvrij winkelen in Doetinchem? Dan ben je bij Rozmarin aan het juiste adres. Bij Rozmarin vind je een ruim assortiment aan verpakkingsvrije producten, van losse kruiden, losse thee en vintage cadeaus. 

Rozmarin is een initiatief van twee jonge ondernemers, die zich inzetten voor een duurzamere wereld. Ze geloven dat we allemaal een steentje kunnen bijdragen aan het verminderen van plasticvervuiling. Daarom bieden ze hun klanten de mogelijkheid om verpakkingsvrij te winkelen.

Bij Rozmarin kun je je eigen herbruikbare containers meenemen. Je kunt deze containers bij Rozmarin zelf kopen of thuis laten bezorgen. De containers zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals glas, metaal of papier.

Bij Rozmarin vind je een breed assortiment aan verpakkingsvrije producten. Zo kun je er terecht voor:

  • Losse kruiden
  • Losse thee
  • Curiosa

 

Rozmarin is een fijne plek om verpakkingsvrij te winkelen. De winkel is overzichtelijk en de producten zijn goed geprijsd. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

Wil je verpakkingsvrij winkelen in Doetinchem? Kom dan eens langs bij Rozmarin!

Waarom verpakkingsvrij winkelen?

Er zijn veel redenen waarom je zou kunnen kiezen voor verpakkingsvrij winkelen. Enkele voordelen zijn:

  • Je vermindert de hoeveelheid plasticvervuiling.
  • Je bespaart geld op verpakkingen.
  • Je draagt bij aan een duurzamere wereld.

 

Verpakkingen zijn een grote bron van plasticvervuiling. Ze worden vaak maar eenmalig gebruikt en belanden vervolgens in het milieu. Dit kan schadelijk zijn voor het milieu en voor de dieren die in het milieu leven.

Door verpakkingsvrij te winkelen, kun je de hoeveelheid plasticvervuiling verminderen. Je kunt je eigen herbruikbare containers meenemen, zodat je producten zonder verpakking kunt kopen.

Verpakkingsvrij winkelen kan ook geld besparen. Je hoeft geen geld uit te geven aan verpakkingen. Bovendien zijn verpakkingsvrije producten vaak goedkoper dan producten die wel in verpakkingen worden verkocht.

Ten slotte draag je bij aan een duurzamere wereld door verpakkingsvrij te winkelen. Je helpt om de hoeveelheid plasticvervuiling te verminderen en je draagt bij aan een circulaire economie.

Conclusie

Verpakkingsvrij winkelen is een goede manier om de hoeveelheid plasticvervuiling te verminderen en bij te dragen aan een duurzamere wereld. Bij Rozmarin in Doetinchem vind je een ruim assortiment aan verpakkingsvrije producten. De winkel is overzichtelijk en de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam

Meer nieuws