BLOND amsterdam

Ontdek de collectie van BLOND Amsterdam in de winkel

Ontdek

Onze collectie

De aanrader van deze maand

Makkelijk en snel

BLOND amsterdam eenvoudig online bestellen

Ontdek de vrolijke wereld van BLOND Amsterdam bij Rozmarin! Bestel gemakkelijk online of bezoek onze winkel in Doetinchem voor een kleurrijke selectie servies, bekers en meer. Breng de kenmerkende stijl en speelsheid van BLOND Amsterdam in je keuken of geef een uniek cadeau. Bij Rozmarin vinden BLOND-liefhebbers een uitgebreide collectie. Bestel eenvoudig vanuit huis via onze webshop of beleef de vrolijkheid in onze winkel. Laat BLOND Amsterdam bij Rozmarin jouw dag opvrolijken!

BLOND Amsterdam

Kom kijken in onze winkel in Doetinchem en ontdek de grootste BLOND Collectie van de Achterhoek

01

Ontworpen in Amsterdam

Elk ontwerp wordtbedacht en gemaakt in het BLOND Amsterdam Atelier

02

Perfect als cadeau

De BLOND Amsterdam producten zijn perfect als cadeau. Met de vrolijke designs en kleuren

03

Bestel in de winkel

Is je favoriete artikel van BLOND Amsterdam uitverkocht bestel het bij ons in de winkel

De vrolijke geschiedenis van BLOND Amsterdam servies

Blond Amsterdam servies is niet zomaar een servies. Het is een kleurrijk, vrolijk en eigenzinnig merk dat al sinds 2001 mensen blij maakt met hun unieke ontwerpen. In deze blog nemen we je mee door de rijke geschiedenis van BLOND Amsterdam servies, van de bescheiden start in een klein atelier tot de internationale bekendheid van vandaag.

Het begon allemaal met een droom

In 2001 besloten twee vriendinnen, Femque van Geffen en Janneke Dröge, hun droom te volgen. Ze openden een klein atelier in Amsterdam, waar ze met veel passie en plezier servies begonnen te beschilderen. Hun unieke ontwerpen, met vrolijke kleuren en illustraties, vielen al snel in de smaak.

Van klein atelier tot internationale bekendheid

Het succes van BLOND Amsterdam ging snel. Wat begon als een klein project, groeide al snel uit tot een bloeiend bedrijf. De serviezen van BLOND Amsterdam werden steeds populairder en werden al snel in heel Nederland verkocht. Inmiddels is BLOND Amsterdam een internationaal bekend merk en zijn hun serviezen te vinden in meer dan 20 landen.

Een servies voor iedereen

BLOND Amsterdam heeft voor ieder wat wils. Of je nu houdt van een klassieke stijl of van een moderne uitstraling, er is altijd een servies dat bij je past. De collecties van BLOND Amsterdam zijn kleurrijk, vrolijk en gevarieerd. Er zijn serviezen voor elke gelegenheid, van een gezellige brunch tot een chique diner.

Meer dan alleen servies

BLOND Amsterdam is meer dan alleen een serviesmerk. Het is een lifestylemerk dat staat voor vrolijkheid, positiviteit en genieten van het leven. Naast servies verkoopt BLOND Amsterdam ook diverse andere producten, zoals woonaccessoires, tassen en stationery.

Een blijvende trend

BLOND Amsterdam servies is al jarenlang een populaire keuze voor mensen die hun interieur een vrolijke touch willen geven. De unieke ontwerpen en de hoge kwaliteit van de producten zorgen ervoor dat BLOND Amsterdam servies een blijvende trend is.

Ben je op zoek naar een vrolijk en uniek servies?

Kijk dan eens op de website van BLOND Amsterdam of bezoek een van de vele verkooppunten. Laat je inspireren door de kleurrijke collecties en vind het perfecte servies voor jouw interieur.