Kruiden en specerijen

Groot assortiment losse kruiden en specerijen

Ontdek

Onze kruidencollectie

De aanrader van deze maand

Hoogwaardige kruiden en specerijen: Rozmarin selecteert hun kruiden en specerijen met zorg en biedt een ruime keuze aan unieke en smaakvolle producten. Je vindt er alles van alledaagse kruiden zoals basilicum en oregano tot zeldzamere specerijen zoals gemberpoeder en sumak.

Deskundig advies: De medewerkers van Rozmarin zijn gedreven en deskundig en kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte kruiden voor jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar een specifiek kruid voor een recept of inspiratie zoekt voor nieuwe smaakcombinaties, het team van Rozmarin staat voor je klaar.

Groot assortiment: Naast kruiden en specerijen biedt Rozmarin ook een groot assortiment aan thee, koffie, chocolade en andere lekkernijen. Hiermee is het een perfecte winkel om al je benodigdheden voor een heerlijke maaltijd of een ontspannend kopje thee in één keer te vinden.

Gezellige winkel: De winkel van Rozmarin heeft een warme en uitnodigende sfeer, waardoor het een plezier is om te winkelen. Je kunt hier rustig rondkijken en alle producten bewonderen, terwijl je geniet van de geuren van de verschillende kruiden en specerijen.

Duurzame praktijken: Rozmarin zet zich in voor duurzame praktijken en hanteert een milieuvriendelijk beleid. Zo werken ze met lokale leveranciers waar mogelijk en gebruiken ze verpakkingen die recyclebaar zijn.

Ondersteuning van lokale bedrijven: Door te kopen bij Rozmarin Doetinchem, steun je een lokaal bedrijf en draag je bij aan de lokale economie.

Leuk om te bezoeken: Rozmarin is meer dan alleen een winkel, het is een beleving. De winkel is ingericht met een unieke collectie curiosa en je kunt hier terecht voor workshops en proeverijen.

In het kort:

  • Hoogwaardige kruiden en specerijen
  • Deskundig advies
  • Groot assortiment
  • Gezellige winkel
  • Duurzame praktijken
  • Ondersteuning van lokale bedrijven
  • Leuk om te bezoeken

Als je op zoek bent naar verse, smaakvolle kruiden en specerijen in Doetinchem, dan is Rozmarin zeker een bezoekje waard.

Makkelijk en snel

Kruiden eenvoudig online bestellen

Ontdek een verrassende wereld van kruiden bij Rozmarin! Onze kruidencollectie, geïnspireerd door diverse landen, biedt een unieke smaakervaring.  Heb je liever een persoonlijk advies? Kom dan naar onze gezellige speciaalzaak, waar je de kruiden kunt zien, ruiken, proeven en kopen. Onze toegewijde medewerkers delen graag hun kennis. Bij Rozmarin beleef je thee op een nieuwe, smaakvolle manier.