Winkel Doetinchem

Welkom bij Rozmarin Doetinchem! Midden in het centrum van deze prachtige stad, op steenworp afstand van de Catharinakerk aan het Catharinaplein, vind je onze premium kruiden- en theespeciaalzaak.  Onze speciaalzaak is niet te missen.  Dus kom vooral eens binnenwandelen tijdens je bezoek aan de stad Doetinchem.

Graag tot ziens in mijn winkel!

Andreea Han

DTC Winkel Rozmarin Doetinchem

Assortiment

In onze winkel in Doetinchem treft u een ruim assortiment losse kruiden en theeën. Daarnaast zijn wij dealer van BLOND Amsterdam

Persoonlijke aandacht

Kom naar de winkel voor persoonlijk advies van onze mederderkers. Zij staan u graag te woord en helpen bij het vinden van het perfecte cadeau.

Duurzame cadeaus

Onze pre-loved items zijn er voor iedereen die op zoek is naar een duurzaam cadeau. Bekijk onze curiosa collectie en laat je verassen.

Winkelen in Doetinchem

Doetinchem heeft een bruisend centrum met een gevarieerd winkelaanbod. Maar wat maakt winkelen in LKKR Doetinchem nu zo leuk? Hieronder vind je 5 redenen:

1. Unieke boetieks en speciaalzaken: In LKKR Doetinchem vind je geen standaard winkelketens, maar unieke boetieks en speciaalzaken met een eigen karakter. Hier vind je originele kleding, bijzondere woonaccessoires, handgemaakte producten en andere leuke items die je niet snel ergens anders vindt.

2. Gezellige sfeer: De binnenstad van Doetinchem heeft een gezellige en sfeervolle ambiance. De straten zijn autovrij, waardoor je heerlijk kunt flaneren en genieten van de mooie gebouwen en terrassen.

3. Lokale ondernemers steunen: Door te winkelen in LKKR Doetinchem steun je de lokale ondernemers. Zo draag je bij aan een levendig en bruisend centrum.

4. Altijd iets te beleven: In LKKR Doetinchem worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd, zoals koopzondagen, braderieën en festivals. Er is altijd wel iets te beleven in de binnenstad.

5. Goed bereikbaar: Doetinchem is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Er zijn voldoende parkeergelegenheden in de buurt van het centrum.

Naast deze 5 redenen zijn er nog tal van andere voordelen om te winkelen in LKKR Doetinchem:

  • Breed scala aan winkels: In LKKR Doetinchem vind je winkels voor elk wat wils, van mode en lifestyle tot wonen en interieur en van lekkernijen tot specialiteiten.
  • Persoonlijke service: De meeste winkeliers in LKKR Doetinchem nemen de tijd voor hun klanten en bieden een persoonlijke service.
  • Gezellige terrassen: Na een dagje shoppen kun je heerlijk relaxen op een van de vele terrassen in de binnenstad.
  • Lekker eten en drinken: In LKKR Doetinchem vind je een gevarieerd aanbod aan restaurants, cafés en eetgelegenheden.

Kortom, er zijn tal van redenen om te winkelen in LKKR Doetinchem. Ontdek zelf het gevarieerde winkelaanbod en geniet van de unieke sfeer in de binnenstad!