Winkelen

Kruidenmix vis kip bbq

Kruidenwinkel Gelderland

Op zoek naar een kruidenwinkel waar je meer krijgt dan alleen gedroogde basilicum en oregano? Dan is Rozmarin de perfecte plek voor jou! Met hun uitgebreide assortiment, scherpe prijzen en persoonlijke service, tilt Rozmarin de kruidenwinkel naar een hoger niveau.

Lees verder »
Bestel je BLOND Amsterdam servies snel veilig en vertrouwd bij Rozmarin

Waar BLOND Amsterdam te koop?

Ben je op zoek naar BLOND Amsterdam producten? Dan ben je bij Rozmarin Doetinchem aan het juiste adres. Rozmarin is een prachtige winkel gevestigd in het hart van Doetinchem en biedt een uitgebreid assortiment aan BLOND Amsterdam producten. Van mokken en schalen tot borden en kommen, Rozmarin heeft het allemaal.

Lees verder »
Koken zonder zout

Koken zonder Zout

Waarom koken zonder zout?
Te veel zout is schadelijk voor de gezondheid. Het kan leiden tot hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en andere gezondheidsproblemen. Door minder zout te gebruiken, verminder je dit risico aanzienlijk.

Lees verder »

Reviews

5/5

¨Heerlijke winkel! Heel leuk ingericht en een fijne sfeer. En zo fijn dat we na het stoppen van 'het kruidenvrouwtje van de markt' nog ergens terecht kunnen voor alle kruiden en thee. Bovendien kun je er nu meteen theepotten en andere leuke dingen bij scoren. Aanrader!!Heerlijke winkel! Heel leuk ingericht en een fijne sfeer. En zo fijn dat we na het stoppen van 'het kruidenvrouwtje van de markt' nog ergens terecht kunnen voor alle kruiden en thee. Bovendien kun je er nu meteen theepotten en andere leuke dingen bij scoren. Aanrader!!¨

5/5

¨Ik was opzoek naar een theepot, helaas is de theepotten winkel aan de Terborgseweg gesloten. Maar bij Rozmarin is een groot deel van de voorraad terug te vinden. Ze hebben de bekende merken zoals: PIP Studio, Blond Amsterdam, Bredemeijer en vele anderen. Ik heb een mooie theepot gekocht van PIP Studio en een leuke theemuts¨

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief